• Logement de Reiziger waar logeren écht genieten is

  Bij Logement de Reiziger geniet u op een andere manier van rust, ruimte en gastvrijheid.
 • Gastvrijheid Met de huiselijkheid van thuis.

  Een huiselijke thuis een goed bed, een stoel om lekker te kunnen lezen, een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn.
 • Overnachten met de luxe van thuis

  De kamers zijn voorzien van een comfortabele zithoek met radio, LCD tv en gratis draadloos internet. De twee losse boxsprings garanderen een ontspannen nachtrust.
 • 1
 • 2
 • 3

Dit zeggen onze gasten

 • Heerlijk geslapen (superbedden) in het prachtige Logement de Reiziger. De gastvrijheid was overweldigend. Een aanrader voor een gezellige overnachting met goed eten.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Arrangementen Logement de Reiziger

 • 1

Nieuws Logement de Reiziger

 • Ontdek de Maasduinen
 • Topkok Robert Verweij
 • IKOOK

Logement de Reiziger heeft als één van de Smaakparels van Noord-Limburg haar medewerking verleend aan de tot standkoming van de film "Ontdek de Maasduinen"

Weer zo’n bijzondere ontmoeting bij Logement de Reiziger!.
Ontdek de Maasduinen

Recentelijk hebben wij circa 30 relaties ontvangen bij logement de Reiziger te Ottersum. Robert Verweij, bekend als TV-kok van o.a. Life & Cooking en Koffietijd, presenteerde gedurende de avond een 6-tal topwijnen. Iedere wijn werd vergezeld van een boeiend verhaal en tips hoe te proeven. De eigenaren Ton en Tiny Strien zorgden vanuit hun passie voor koken voor de bijpassende gerechten.

Weer zo’n bijzondere ontmoeting bij Logement de Reiziger!.

Ik kook graag. Ik kook graag voor of met een ander. Jij ook? Samen met anderen kook je een driegangen maaltijd. Jouw kookkunsten worden geproefd in een huiselijke sfeer in Ottersum.Iedereen kan meedoen. Jong, oud, alleen, samen. Ook kleine gezelschappen uit Ottersum of de gemeente Gennep zijn welkom.

Het 1e lustrum van de kookgroep op de dinsdag is een feit!
Weer zo’n bijzondere ontmoeting bij Logement de Reiziger!.

Disclaimer
De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.logementdereiziger.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van de website Logement de Reiziger

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Logement de Reiziger in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Logement de Reiziger garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Logement de Reiziger wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer Logement de Reiziger links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door hen worden aanbevolen. Logement de Reiziger aanvaart geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Logement de Reiziger niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken

Logement de Reiziger behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Logement de Reiziger of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

Logement de Reiziger behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Besloten feest of gelegenheid?

Wist u dat Logement de Reiziger ook af te huren is voor uw besloten feest of gelegenheid?. Wij bieden u de mogelijkheid om uw gezelschap in een sfeervolle ambiance onder te brengen. Op die manier heeft u altijd een uniek feest. Alles is aanwezig, overal is aan gedacht en u hoeft alleen nog maar te genieten.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

360 graden Fotos

De serre van het logement     De overloop van het logement     De Torenkamer van het logement

Aanschuiven voor een goed maal

Gastheer Ton Strien en gastvrouw Tiny Strien maken graag voor u een plaats vrij aan hun tafel. Naast u zit een reiziger, een toerist, misschien wel een dorpsbewoner want ook die vindt de weg naar de Reiziger. Iedereen kan vanaf 18.30 uur aanschuiven voor een goed maal, een vol glas en een fijn gesprek. Bel vooraf of maak gebruik van de gratis belservice als u wilt komen eten. Eet u met uw reisgeno(o)t(en) liever apart? Dat kan natuurlijk. Er is altijd wel een tafel beschikbaar.

Vergaderen in een Inspirerende omgeving?

Logement de Reiziger is een plek bij uitstek voor uw zakelijke bijeenkomst. Ons logement is per auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. U kunt uw verblijf goed combineren met een overnachting, een lunch en/of een diner. Bel ons voor meer informatie of maak gebruik van onze gratis bel-service.