Informatie

Adres
Raadhuisplein 5
6595 AK Ottersum

De kamers
Er zijn zeven ruime hotelkamers beschikbaar. Elke kamer is ingericht met losse boxsprings en voorzien van een douche en een apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van een radio en een LCD TV. De Tuinkamer beneden is volledig aangepast voor minder valide gasten. De andere zes kamers bevinden zich op de 1e verdieping. Babybedje plaatsen is mogelijk.

Parkeren
Parkeren is mogelijk voor de deur op het raadhuisplein of bij de kerk. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor de deur zijn ook twee parkeerplaatsen voorzien van een elektrisch laadpunt en één invalide parkeerplaats

Roken
De hotelkamers en de gemeenschappelijke ruimtes zijn rookvrij. In de prachtig aangelegde achtertuin is een rookplek ingericht.

Huisdier
Huisdieren niet toegestaan.

Openingstijden
Logement de Reiziger is het gehele jaar geopend. Wilt u weten of een kamer beschikbaar is? Wilt u een kamer reserveren? Dat kan hier Reserveren of bel ons op nummer 0485-511891.

Aankomst- en vertrektijden
Aankomst: elke dag vanaf 16:00 uur tot en met 19:00 uur. Wanneer u onverwacht later aankomt, neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0485-511891
Vertrek: elke dag uiterlijk 10.00 uur.

Talen
Het personeel van Logement de Reiziger spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Betalingsmogelijkheden
Pin of contant bij aankomst
IBAN NL44RABO0119107406 t.n.v. Logement de Reiziger

Indien u wenst te betalen met een creditcard kan dat. Geaccepteerde creditcards: Visa, Mastercard en American Express. Bij betalingen met een creditcard zijn wij genoodzaakt 3% extra te berekenen.

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W

Alle prijzen zijn exclusief € 1,75 toeristenbelasting pp per dag.

Voorwaarden annuleren
Moet u na reservering noodgedwongen uw verblijf in de Reiziger annuleren, dan hanteren wij de onderstaande richtlijnen.

- tot 2 dagen voor de dag van aankomst: geen kosten.
- binnen 2 dagen voor de dag van aankomst: 85% van het boekingsbedrag.