4 Dagen Vierdaagse Nijmegen Arrangement

Zonder twijfel één van de mooiste tochten van het jaar!

U komt bij ons logeren en eten tijdens de vierdaagse, zodat u zich verder compleet kunt concentreren op de tochten. U slaapt, ontbijt en dineert bij ons. Ook kunt u voor onderweg een lunchpakket klaarmaken. De busverbinding naar de start is hier dichtbij (10 min lopen). Dit arrangement kost per persoon € 375,00 als u een kamer boekt voor minimaal 2 personen. Voor één persoon bedraagt de prijs € 425,00. De kosten voor gebruik van dranken zijn niet inbegrepen. Te boeken van 17-23 juli 2023. Bij de opmerkingen aangeven dat het om dit arrangement gaat.

Maas – Niederrheinpad arrangement

Onthaasten langs de Maas en Niederrhein

Het arrangement bestaat uit een driegangendiner, een overnachting en een ontbijt. U krijgt een lunchpakket mee. Dit arrangement kost per persoon € 89,50 als u een kamer boekt voor minimaal 2 personen. Voor één persoon bedraagt de prijs € 111,50. De kosten voor gebruik van dranken zijn niet inbegrepen.

Pieterpad Arrangement

Zonder twijfel één van de mooiste wandelroutes in Nederland

U rust onderweg uit bij ons in het logement. Het arrangement bestaat uit een Pieterpad driegangendiner, een overnachting en een ontbijt. Voor onderweg kunt u zelf wat broodjes klaarmaken bij het ontbijt. Dit arrangement kost per persoon €89,50 als u een kamer boekt voor minimaal 2 personen. Voor één persoon bedraagt de prijs € 111,50. De kosten voor gebruik van dranken zijn niet inbegrepen.