Maas – Niederrheinpad arrangement

Onthaasten langs de Maas en Niederrhein

Het arrangement bestaat uit een driegangendiner, een overnachting en een ontbijt (eventueel met shuttel). U krijgt een lunchpakket mee. Dit arrangement kost per persoon € 82,- als u een kamer boekt voor minimaal 2 personen. Voor één persoon bedraagt de prijs € 95,-. De kosten voor gebruik van dranken zijn niet inbegrepen.

Drie Dagen Weekend Arrangement

Een lang weekend erop uit in het Maasduinengebied

U krijgt vrijdagavond bij aankomst een welkomstdrankje aangeboden. Uw gastheer brengt u daarna naar een van de mooie kamers. Het logement serveert een driegangenmenu met koffie of thee na. Maandag vertrekt u na het ontbijt. Tijdens uw verblijf is de verzorging halfpension. Dit arrangement kost € 225,- per persoon, als u een kamer boekt voor minimaal 2 personen. Voor één persoon bedraagt de prijs € 255,- De kosten voor gebruik van dranken zijn niet inbegrepen.

Pieterpad Arrangement

Zonder twijfel één van de mooiste wandelroutes in Nederland

U rust onderweg uit bij ons in het logement. Het arrangement bestaat uit een Pieterpad driegangendiner, een overnachting en een ontbijt. U krijgt een lunchpakket mee. Dit arrangement kost per persoon €82,- als u een kamer boekt voor minimaal 2 personen. Voor één persoon bedraagt de prijs € 95,- De kosten voor gebruik van dranken zijn niet inbegrepen.