Aan de oevers van de Niers

Ottersum ligt samen met Gennep, Boxmeer en Cuijk en de kerkdorpen Milsbeek, Ven-Zelderheide en Heijen in het land tussen Maas en Niers. Het is een wonderschoon dorp aan de oevers van de Niers. U vindt daar de Maasduinen. Dat is een betoverend landschap met maasheggen.

U bent vlakbij de Mookerhei, het Laarzenpad en de Plasmolen. In Nijmegen zijn verschillende musea. Groesbeek heeft een uniek verzetsmuseum. De weg door het dorp leidt naar Kevelaer waar u met hart en ziel kunt bidden en smeken. U kunt ook naar Kleef met de Zwanentoren en het uitgebreide winkel- en wandelgebied.

  • Prachtig uitzicht op de Maas
  • kanovaren op de Niers
  • De Mookerhei

Logement de Reiziger ligt in de dorpskom van Ottersum, dicht bij de bezienswaardige Johannes de Doperkerk en het monumentale voormalige gemeentehuis. Ottersum is een geschikte rustplaats om even tot uzelf te komen. U ontmoet daar gastvrije mensen die wonen en werken in kleurrijke soms historische gebouwen.

Het dorp kent de bekoring van lekker niksen en toch iets doen. Reizigers, voorbijgangers, gasten, toeristen, allemaal ondervinden zij het al jaren in Logement de Reiziger. Verpozen wordt daar genieten!