Hartelijk welkom beste reiziger! 

Logement de Reiziger kent een lange historie. Ooit was het een café, een woonhuis, een hotel met tien kamers en een restaurant. Nu is het een logement. Het biedt haar gasten de huiselijkheid van thuis.

Voor gastheer Ton Strien sinds 2010 en voor gastvrouw Ulrike van Rijsewijk sinds 2017 betekent het huiselijke thuis een goed bed, een stoel om lekker te kunnen lezen, een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Wie wil dan nog op pad, als het donker wordt in het land tussen Maas en Niers?

Logement de Reiziger is een gezellig etablissement, dat in 2010 is verbouwd en aangepast aan de tegenwoordige wensen van de hotelgast. Het restaurant heeft 42 zitplaatsen, een creatieve open keuken en een smaakvolle wijnkaart. Het heeft royale, mooi ingerichte hotelkamers. Bij Logement de Reiziger geniet u op een andere manier van rust, ruimte en gastvrijheid. In het logement kunt u gebruik maken van draadloos internet. Uw fiets of motor kunt u stallen in de tuin onder het afdakje. Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren.